„Rudar-Prijedor“ intenzivno se priprema za nastavak premijerligaške sezone. Sa priprema u Hrvastkoj vratili su se sa osvojenim „Medulin Kupom“, ali što je još važnije, sa dobrim ustiscima o onome što je ekipa prikazala u tih nekoliko utakmica.

“Vidjeli smo ono što nas zanima, i što će nas zanimati u prvenstvu. Mogu biti zadovoljan kako su igrači odgovorili nekim zahtjevima na treninzima, kao i onim što su predočili na utakmicama”, kaže Marko Tešić, šef stručnog štaba „Rudar Prijedora”.

Igrači su takođe zadovoljni kako su protekle pripreme, i uvjereni su da mogu takve partije odigrati i tamo gdje se računa, u Premijer ligi.

“Dobro je što smo osvojili taj kup. Nastavljamo da se pripremamo na domaćem terenu. Imamo još dvije-tri sedmice da se dobro spremimo, čekaju nas dvije kontrolne utakmice. I, ako bog da, da dobrim rezultatom otvorimo polusezonu”, rekao nam je Ilija Danilović, prvotimac „Rudara“.

Do nastavka sezone, 26. ferbuara, „Rudar“ će nastaviti trenirati u Prijedoru. Očekuju ih kontronlni mečevi sa dobojskom „Slogom“ i „Slobodom“ iz Novog Grada. Prvi protivnik u proljećnom dijelu sezone „Rudaru“ biće lider šampionata, ekipa „Zrinjskog“.

kozarski.com