PRODAVAČ (M/Ž), PRIJEDOR

JYSK Prijedor, Vidovdanska bb, Bosna i Hercegovina
Puno radno vrijeme
Broj telefona: +387 33 546-963

Zanima te prodaja? I želiš pružiti najbolju uslugu kupcima u JYSK Bosna i Hercegovina zajedno sa svojim timom? Voliš raznolikost i dinamično radno okruženje?

Možda si upravo ti osoba koju tražimo!

ŠTA TI NUDIMO
Imaš priliku da se pridružiš maloprodajnom lancu koji želi da bude prvi izbor za zaposlene u maloprodaji. Mi smo dinamično okruženje u kojem se čuje tvoje mišljenje, uključujemo te i tvoj nam je razvoj izuzetno važan. Dodatno, u JYSKu možeš očekivati:
-priliku za razvoj i preuzimanje dodatnih odgovornosti – naš cilj je popuniti minimalno 90% rukovoditeljskih pozicija internim kandidatima. Ukoliko pokažeš pravi stav i uložiš trud, prilike su neograničene.
-interna takmičenja među prodavnica sa zanimljivim nagradama te godišnji izbor najbolje prodavnice u zemlji sa vrijednom nagradom za sve članove tima
-atraktivne mjesečne bonuse kojima nagrađujemo izvrsne prodajne rezultate
-redovna primanja uz koja isplaćujemo i naknadu za topli obrok, dodatak za minuli rad, regres kao i jubilarne nagrade
-ugovor na puno radno vrijeme, uz rad u smjenama koje planiramo minimalno tri sedmice unaprijed kako bi mogao/la planirati svoje slobodno vrijeme
-zaposlenički popust na sve proizvode u JYSKu
-ugodno mjesto za rad u prijateljskim timovima, uz organizovana druženja kao što je godišnji JYSK party za sve zaposlene ili Family day
-mogućnost učestvovanja u različitim sportskim takmičenjima (Ultrabalaton, Wings for life i sl.) kao i u projektima održivosti kao što su npr. akcije pošumljavanja
-mogućnost internacionalnog razvoja karijere

ŠTA ĆEŠ RADITI
-tvoja odgovornost je prodaja u prodavnici: pružaš našim kupcima izvrsnu uslugu uz osmijeh!
-osiguravaš da je prodavnica 100% čista i dobro popunjena proizvodima
-učestvuješ u zaprimanju, slaganju i sastavljanju robe, u skladištu i u prodavnici
-imaš priliku da dobiješ odgovornost za sopstveno odjeljenje unutar prodavnice

ŠTA OČEKUJEMO OD TEBE
-otvorenost, preuzimanje inicijative i pružanje vrhunske usluge našim kupcima
-imaš zarazan entuzijazam i uživaš u razgovoru sa kupcima
-dobar/a si kolega/inica – zajedno sa svojim timom radiš korak više kako biste ostvarili izvrsne rezultate
-voliš raznolikost i lako se prilagođavaš promjenama

OVO JE TVOJA SLJEDEĆA PRILIKA? Prijavi se danas!

Proces zapošljavanja u Bosni i Hercegovini:

Redovno pregledavamo sve pristigle prijave i završavamo proces kada pronađemo pravog kandidata/inju. Sve kandidate za koje na temelju prijave procijenimo da su odgovarajući za poziciju pozivamo na razgovor za posao – neke pozicije uključuju i dodatnu procjenu putem upitnika i/ili dodatan korak video prijave na kojoj se radujemo čuti više o tvojoj motivaciji za poziciju.

O NAMA
Čvrsto vjerujemo da su naši zaposleni ključ našeg uspjeha od prve prodavnice otvorene 1979. godine do preko 3,300 prodavnica danas. Zato težimo tome da ponudimo razvoj i mogućnosti rasta unutar JYSKa i ponosimo se predanošću i trudom koji pokazuju naši zaposleni. Imamo povjerenja jedni u druge i vjerujemo u delegiranje i slobodu sa odgovornošću.

JYSK želi uključiti sve, bez obzira na dob, spol, rasu, seksualnu orijentaciju, fizičke ili mentalne sposobnosti, nacionalnost ili iskustvo. Zajedno osiguravamo uključujuću kulturu koja ohrabruje, podržava i slavi različitost naših zaposlenih. Upravo kombinacija različitih mišljenja, talenata i jedinstvenih ličnosti nas čini snažnijim timom.

Za više informacija, molimo posjeti našu karijernu stranicu

PRIJAVI SE OVDJE