Uslovi korištenja internet portala www.prijedordanas.com

Korištenjem sadržaja internet portala www.prijedordanas.com , automatski se smatra da razumijete i prihvatate sve aktuelne uslove korištenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korištenja, te se smatra da su isti svojim korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim uslovima korištenja, te da su ih razumjeli u potpunosti.

Niti jedan dio portala www.prijedordanas.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Portal www.prijedordanas.com korisnicima pruža pristup internetskim sadržajima vezanim za grad Prijedor, njegovu okolinu, te sadržaje vezane za građane Prijedora.

Svi posjetioci imaju pravo besplatnog korištenja sadržaja portala u slučaju da ne krše uslove korištenja.

Internet portal www.prijedordanas.com sastoji se od vlastitih (autorskih) sadržaja, sadržaja drugih medija, oglasa, reklama, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i saradnika te linkova na druge stranice.

Pristup internet portalu www.prijedordanas.com i svim njegovim sadržajima omogućen je osobama bilo kog uzrasta i pola.

Ukoliko pojedine informacije budu imale određene sadržaje za koje je potrebna roditeljska pažnja, ili mogu dovesti do uznemirenja čitalaca, o tome će postojati obavještenje.

Internet portal www.prijedordanas.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, foto/vizuelne i audio/video materijale), a svi takvi sadržaji su uredno označeni imenom autora, odnosno imenom portala.

U slučaju da neki od ovih autorskih sadržaja želite da koristite, potrebno je da se prije toga obratite samom portalu putem e-maila desk@prijedordanas.com, kako bi ste dobili naše odobrenje za korištenje.

Ukoliko autorske sadržaje internet portala objavite bez prethodne dozvole, to će se smatrati kršenjem autorskih prava portala www.prijedordanas.com i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je internet portal www.prijedordanas.com na bilo koji način povrijedio Vaša autorska prava, obratite nam se na pomenuti e-mail, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Internet portal www.prijedordanas.com se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja može nastati zloupotrebom sadržaja na drugim mjestima (medijima) i za bilo kakvu štetu koja može nastati posjetiocu ili bilo kojoj trećoj strani u vezi sa upotrebom/zloupotrebom korištenja sadržaja portala.

Portal www.prijedordanas.com zadržava pravo ukidanja određenih sadržaja, promjene izgleda, sadržaja i uslova korištenja kao i svih dijelova koji su sastavni dio portala bez obaveze i prethodne najave, pri čemu nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

O važnim promjenama, internet portal www.prijedordanas.com može obavijestiti svoje korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korištenjem bilo kog sadržaja na portalu www.prijedordanas.com smatra se da ste upoznati sa uslovima.