Na području koje pokriva Policijska uprava Prijedor proteklih dana dogodilo se nekoliko saobraćajki a bilo je i povrijeđenih osoba.

-Dana 02.10.2018. godine, oko 19:00 časova, na nagistralnom putu Prijedor-Banjaluka u mjestu Srednja Omarska dogodila se saobraćajna nezgoda. U njoj su učestvovali traktor „Zetor“ sa priključnim vozilom kojim je upravljalo lice Lj.G. (1960) iz Prijedora, te putnički automobili “Suzuki” kojim je upravljalo lice H.M. (1994) iz Belgije i “VW Pasat” kojim je upravljalo lice D.Š. (1995) iz Prijedora. Tom prilikom lice H.M. je zadobilo lake tjelesne povrede – povrdila je Vesna Pačariz, portparolka PU Prijedor.

Kako nezvanično saznajemo, do nezgode je došlo tako što je vozač „Suzukija“, krećući se iz pravca Prijedora, udario u zadnji kraj traktorske prikolice koja je bila natovarena drvima, nakon čega je njegovo vozilo prešlo u suprotnu traku i udarilo u „Pasat“ koji je dolazio iz pravca Banjaluke.

„Suzuki“ je od siline udara pretrpio veća oštećenja, drva sa prikolice su se rasula po putu a „Pasat“ je završio u jarku i na njemu je pričinjena veća materijalna šteta.

Uviđaj na licu mjesta obavili su policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

Vozači oprez, prilagodite svoju vožnju uslovima na putu i poštujte saobraćajne propise.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – viber/banjaluka.com