Sinoć je u Pozorištu Prijedor održana centralna predizborna tribina Gradskog odbora Socijalističke partije Prijedor kao dio kampanje za Opšte izbore 2018.

Predstavljeni su kandidati iz Izborne jedinice 1 za Narodnu skupštinu Republike Srpske Milenko Puzigaća, Momčilo Travar, Dragana Vujanović, Dragana Rajlić i Nemanja Gruban (NSRS), te Ranko Kolar i Milica Dvizac, kandidati za za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

Osim njih prisutni su bili i ostali kandidati sa liste SP predvođeni nosiocima Duškom Milunovićem (NSRS) i Živkom Marjancem (PDPSBiH).

-Socijalistička partija raste u ovoj Izbornoj jedinici. Pozivam svoje sugrađane da u što većem broju izađu na izbore i glasaju za naše kandidate kako bi ostvarili naš cilj a to je jedan poslanički mandat iz prijedorske regije – rekao je Ranko Kolar, predsjednik GO SP Prijedor.

-Sa optimizmom ulazimo u ove izbore. Pred strankom su jasni ciljevi, ekonomska sigurnost, politička i bezbjednosna stabilnost, lična sigurnost i puno slobode Republici Srpskoj. Ovdje u Prijedoru ćemo učiniti sve što je moguće da se u Ljubiji obnovi rudarska proizvodnja – rekao je Petar Đokić, predsjednik Socijalističke partije Republike Srpske.

Sa skupa u Prijedoru poručeno je da ova stranka očekuju pobjedu koalicionih partnera iz SNSD-a, Milorada Dodika i Željke Cvijanović, u trci za mjesto člana Predsjedništva BiH iz RS i predsjednika RS.
Socijalisti na izbore idu sa sloganom “Sigurno i slobodno, da Srpska živi i radi”.

Tekst I foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com