Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, dana 09.09.2018. godine, oko 00,50 časova, postupili su po prijavi da su dva maskirana lica, u Prijedoru, u ulici Oslobodioca Prijedora, na parking prostoru, ispred jednog ugostiteljskog objekta, fizički napala lice inicijala Z.I. (1981) iz Prijedora, koje je tom prilikom zadobilo tjelesne povrede.

Uviđajem na licu mjesta konstatovano je, da su dva maskirana lica, upotrebom podesnog predmeta, oštećenom licu, koje se nalazilo u parkiranom putničkom automobilu marke „BMW“, zadala nekoliko udaraca u predjelu glave i tijela, te pričinila oštećenja putničkog automobila. Zatim, je jedno od maskiranih lica, iz vatrenog oružja- pištolja, u vazduh ispalilo jedan hitac, nakon čega su se maskirana lica, udaljila sa mjesta izvršenja krivičnog djela.

Oštećenom licu medicinska pomoć je ukazana u Službi hitne medicinske pomoći u Prijedoru, nakon čega je isti napustio prostorije navedene službe.

Dana 09.09.2018. godine, oko 04,30 časova, lice inicijala Z.I., došlo je do ugostiteljskog objekata, te upotrebom podesnog predmeta, oštetilo ulazna vrata u objekat. Od strane policijskih službenika, na licu mjesta izvršen je uviđaj.

O navedenom je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštava Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska izvršilaca i rasvjetljavanja krivičnih djela „Izazivanje opšte opasnosti“, „Tjelesna povreda“ i „Oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari“.

PU Prijedor
Foto – ilustracija