Auto–moto savez RS i auto moto društva Republike Srpske u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja i veza, Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske i Agencijom za bezbjednost saobraćaja u periodu od 02.07.–15.07.2018. godine realizuje tradicionalnu aktivnost preventivne kontrole ispravnosti uređaja na motornim vozilima i njihove pripremljenosti za vožnju. Aktivnost nosi naziv „DA LI VOZITE TEHNIČKI ISPRAVNO VOZILO-PROVJERITE“.

Cilj ove aktivnosti je povećanje ukupnog stepena bezbjednosti u saobraćaju i smanjenje broja saobraćajnih nezgoda koje nastaju zbog nepravilne pripreme vozila.

Dana 09.07.2018.(ponedeljak) godine u vremenu od 09-13,00 časova, pokretni tehnički pregled sa uređajem za ispitivanjlje amortizera nalaziće se u krugu preduzeća Autotransport u Prijedoru.

Obavještavamo građane koji žele da prekontrolišu tehničku ispravnost putničkog motornog vozila da mogu besplatno izvršiti kontrolu.

Obzirom na značaj ove aktivnosti sa stanovišta bezbjednog učešća putničkih motornih vozila u drumskom saobraćaju, molimo vas da događaju prisustvujete te informaciju prenesete putem vaših medija.

AMD Prijedor
Foto – ilustracija