prijedor-gradacac-izvjestaj (2)Rukometaši Prijedora nastavili su sa sigurnim igrama kod kuće u Premijer ligi BiH, pošto su u okviru šestog kola i u trećoj utakmici u sportskoj dvorani „Mladost“ slavili pobjedu.

Izabranici trenera Bojana Unčanina zasluženo su savladali Gradačac sa 34:25(15:9).

Poslije vođstva od 2:0 u 6.minuti, rival je dvije minute kasnije izgjednačio na 2:2 i to je sve što je ostvario.

Domaćin je stalno povećavao prednost koja je u više navrata iznosila i 11 golova.

-Poslije turbulentne sedmice, ako se zna da su tri-četiri igrača bila povrijeđena, bili smo svjesni da se ne smijemo opustiti. Iako se nalazi na posljednjem mjestu i nije do sada osvojila ni bod, znali smo da će mlada ekipa gostiju tražiti šansu da napravi pozitivan rezultat. Ipak, na vrijeme smo joj „skresali krila“ i rutinski u jednoj dobroj igri došli do nova tri boda i na kraju slavili – rekao je najbolji pojedinac susreta, po običaju i najefikasniji u redovima Prijedorčana Dejan Unčanin.

prijedor-gradacac-izvjestaj (1)Prijedor-Gradačac 34:25(15:9)
Dvorana Mladost Prijedor
Gledalaca: 200
Sudije: Dražen Begić (Mostar) i Andrija Knezović (Buna)
Sedmerci: Prijedor 5(4), Gradačac 6(4)
Isključenja: Prijedor 14, Gradačac 22 minuta
Crveni kartoni: Jasmin Hrnjić (Gradačac) u 40. (treće isključenje) i Haris Pedić (Gradačac) u 59.minutI (treće isključenje)

PRIJEDOR
Topić-3 odbrane, Bojić 3, Unčanin 13, Miljuš, Kragulj 1, Savić 2, Radaković, Mirković, Kaurin 2, Čutura-7 odbrana + 2 sedmerca, Janković 1, Balaban, Blagojević 7, Gavrić 5, Vejnović
Trener: Bojan Unčanin

GRADAČAC:
Halilković, Kahvedžić, Čaušević 2, Bosić 5, Hrnjić 2, Hasanbašić, Klopić 2, Isić 5, Hećimović, Đurić, Pedić 6, Sarajlić 2, Imširović 1
Trener: Mehmed Doborac

N.Đerić/A.Drakulić
prijedor-gradacac-izvjestaj (3)