subota-odlazak na mitinge (1)Dvadesetak autobusa i nekoliko desetina automobila u kojima su se nalazili pristalice pozicije i opozicije otputovalo je jutros ispred Gradskog stadiona na mitinge koji se organizuju danas u Banjaluci.

Sa jedne strane bili su članovi i simpatizeri stranaka vladajuće koalicije u Republici Srpskoj koju čine Savez nezavisnih socijaldemokrata, Demokratski narodni savez i Socijalistička partija, a sa druge članovi i simpatizeri Saveza za promjene koji čine Srpska demokratska stranka, Partija demokratskog progresa, Narodni demokratski pokret.

Ispred stadiona je bilo primjetno veće prisustvo pripadnika CJB Prijedor a sam odlazak okupljenih je protekao u najboljem redu.

Prema nepotvrđenim informacijama veći broj autobusa i automobila čekao je i u Omarskoj tako da se pretpostavlja da je više hiljada građana Prijedora otišlo na mitinge u Banjaluci.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

subota-odlazak na mitinge (2) subota-odlazak na mitinge (7) subota-odlazak na mitinge (4) subota-odlazak na mitinge (3) subota-odlazak na mitinge (6) subota-odlazak na mitinge (5)