stk prijedor-seniorke-memorijal banjalukaPrijedorski stonoteniseri svih uzrasta bili su vrlo aktivni, ali i uspješni proteklog vikenda na nekoliko takmičenja na kojima su učestvovali.

Na „Memorijalu Dragan Milinković“ održanom u Banjaluci prijedorske stonoteniserke seniorke su osvojile sve nagrade u ovoj konkurenciji.

Mjesto Miljana Antonić je bila prva, Sanja Milojica druga dok je Daniela Timarac zauzela treće mjesto.

Mlada nada prijedorskog stonog tenisa Marija Gnjatić bila je najuspješnija takmičarka pojedinačnog Prvenstva RS za mlađe kadetkinje održanog u Bijeljini, osvojivši prvo mjesto pojedinačno i u paru sa Marijom Mališ iz Foče.

Na turniru veterana održanom u sarajevskoj Skenderiji među 40 pozvanih našla su se i trojica Prijedorčana Slavko Antonić, Milenko Vujaković i Dragoslav Savanović i svi su bili uspješni na ovom takmičenju.

Slavko Antonić je u prvoj kvalitetnoj grupi ostvario plasman od 9. do 16. mjesta. Milenko Vujaković je odigrao odlično i osvojio treće mjesto u drugoj kvalitetnoj grupi napravivši najveće iznenađenje turnira a ovo je bio njegov prvi osvojeni pehar na veteranskim turnirima. Dragoslav Savanović takođe u drugoj kvalitetnoj je odigrao odlično plasiravši se među osam najboljih a vrlo malo mu je nedstajalo da i on osvoji pehar jer je u dva seta ispustio sigurno vođstvo.

STK Prijedor
stk prijedor-veterani-sarajevo