Grad Prijedor pozvao je cvjećarske i trgovačke radnje, registrovane proizvođače cvijeća, ustanove, fizička lica i udruženja građana koji su registrovani za izradu predmeta kućne radinosti, suvenira i ukrasa da podnesu zahtjeve za zauzimanje javne površine i postavljanje štandova za prodaju za 8. mart.

„Taksa za privremeno korištenje javne površine na Trgu Zorana Karlice iznosi 65 KM, a u Ulici Miloša Obrenovića 50 KM“, navodi se u obavještenju Odjeljenja za saobraćaj, komunalne poslove i zaštitu životne sredine i imovinsko-stambene poslove grada Prijedora.

Jedno lice može podnijeti zahtjev za samo jednu lokaciju, zahtjev se podnosi istoga dana po izvršenom uvidu u plan lokacija, a uz zahtjev je obavezno priložiti rješenje nadležnog organa o odobrenoj djelatnosti odnosno registraciji.

Uvid u plan lokacija raspoloživih za osmomartovske štandove i podnošenje zahtjeva mogu se izvršiti na info-pultu Gradske uprave do 19. februara odnosno do popune mjesta, a odobrenja se izdaju na šest dana odnosno za period od 5. do 10. marta.

Tekst i foto ilustracija – www.prijedordanas.com