Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovala je večeras proslavi velike izborne pobjede koju je organizovao Gradski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Prijedor.

-Zahvaljujem se svim našim aktivistima na predanom radu a zajedno smo došli do ove pobjede. Sigurna sam da bez SNSD-a i snage koja se pokazuje na terenu i ljudi koji su posvećeni da očuvaju i da sprovode politiku SNSD-a, naše pobjede ne bi bilo. Ovo je bila naša velika pobjeda i ovo je veče našeg druženja i prijateljstva – rekla je Cvijanovićeva, koja je i potpredsjednica SNSD-a.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Saša Bursać istakao je ova stranka na proteklim Opštim izborima ostvarila dobar rezultat.

-Naša predsjednica Republike Srpske je ovdje pobijedila sa više od 5.500 glasova razlike, dok je predsjednik stranke i novi srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik slavio sa više od 5.000 glasova razlike. Zbog toga mi večeras imamo veliki razlog za slavlje – rekao je Bursać.

Osim Željke Cvijanović i potpredsjednika SNSD-a Nebojše Radmanovića, velikoj pobjedničkoj proslavi ove stranke koja je organizovana u svečanoj sali motela “Peti neplan” u Omarskoj kod Prijedora, prisustvovalo je oko 800 članova i simpatizera SNSD-a iz svih Mjesnih odbora sa područja grada Prijedora.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com