U prostorijama Fudbalskog kluba “Rudar-Prijedor” danas je održan sastanak Upravnog odbora na kojem je doneseno nekoliko zaključaka.

Iako su Prijedorčani u novu sezonu Prve lige Republike Srpske krenuli rezultatski loše, pa nakon pet odigranih kola imaju osvojena samo dva boda, to se nije odrazilo na podršku rukovodstva kluba.

Naime, članovi Upravnog odbora na čelu sa predsjednikom Radomirom Dukićem dali su apsolutnu podršku u radu šefu stručnog štaba Nedžadu Žeriću, njegovim saradnicima i igračkom kadru.

Osim ovog, trenutno najvažnijeg pitanja, UO je zaključio da se nastavlja započeta finansijska konsolidacija FK „Rudar – Prijedor“, nastavlja se poboljšanje infrastrukturnih uslova rada Omladinskog pogona i seniorske ekipe (urađene nove klupske prostorije, rasvjeta na pomoćnom terenu), te počinju pregovori oko postavljanja vještačke trave i sanacija klupskih objekata u Ljubiji.

Data je i maksimalna podrška radu Omladinskog pogona i njegovoj daljnjoj afirmaciji, u skladu sa jasno definisanim ciljevima (povećan broj članova za oko 50 dječaka i djevojčica, uslovi rada su znatno poboljšani, rad trenera inteziviran u svakoj uzrasnoj grupi itd.).

U skladu sa definisanim ciljevima Omladinskog pogona, Upravni odbor je pozvao sve djevojčice i dječake da se odazovu u zabavnu školu fudbala koju organizuje FK „Rudar – Prijedor“ sa sponzorima, na Gradskom stadionu u četvrtak 13.09.2018.god. sa početkom u 18:00 časova.

Tekst I foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com