Pred članovima Bokserskog kluba “Janjanin” iz Prijedora je učešće na još jednom turniru koji se održava u opštini Jezero u okviru bokserske lige Republike Srpske.

Radi se o mečevima 7.kola koji su na rasporedu u četvrtak, 28.juna, a domaćin je BK “T&S Kačar”.

-U ovom kolu koje je na programu za Vidovdam biraće se borci koji će nastupiti za reprezentaciju BiH na međunarodnom turniru u Srbiji (Zlatna rukavica). Vrijedno se pripremamo a nadam se da će se neki od naših mladih boksera izboriti za učešće na ovom poznatom turniru – rekao nam je trener Dražan Janjanin.

U Jezeru će nastupiti Nedim Selimović-48kg (talentovani momak koji je već ostvario 2 pobjede u 2 meča, potencijalni učesnik Evropskog prvenstva za mlade), Nemanja Živković-75kg (mlad i perspektivan momak pred kojim je dug put ka uspjehu), Zdravko Živković-75kg, Bojan Brkić-63kg, Mihael Ljuboja-87kg(jedan od potencijalnih reprezetativaca BiH), Leon Marić-75kg(veliki talenat), Stefan Radujko-90kg i Branko Vranješević-80kg.

-Nadamo se da ćemo iz ovog 7.kola donijeti našem klubu i gradu Prijedoru dobre rezultate – ističu iz Bokserskog kluba “Janjanin”.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com