Kako nezvanično saznajemo lider na tabeli Prve lige Republike Srpske u fudbalu, ekipa Rudar-Prijedora dobila je još jedno pojačanje.

Radi se o mladom napadaču Milošu Kukiću, doskorašnjem igraču banjalučkog Borca, koji se već priključio treninzima “rudara sa Sane”.

Nakon što se ovaj devetnaestogodišnjak nije našao u planovima trenera crveno-plavih iz Platonove ulice, krenula je njegova potraga za novim klubom.

Iako je bio na pragu odlaska u mostarski Velež, te je čak igrao i prijateljski susret za “Rođene“, ipak se odlučio da ostane u blizini rodnog grada i pojača redove Prijedorčana koji žele povratak u Premijer ligu.

Kukić je visok 190 centimetara a osim dobre igre glavom, odlikuje ga i zavidna tehnika pa se očekuje da će biti veoma korisno pojačanje za zeleno-crne, naročito ako se uzme u obzir da je najbolji strijelac Ognjen Jaćimović trenutno povrijeđen i nije započeo sa pripremama.

Mladi napadač se Prijedorčanima u odličnom svjetlu predstavio prije nekoliko godina kada je kao član ekipe Total Tejić TV nastupao na Turniru u malom fudbalu za mlađe kategorije.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – FK Borac