beko-shop-prijedor-ponuda-1Prijedor će od petka u podne (12:00 časova) biti bogatiji za ekskluzivni BEKO shop koji će biti otvoren u sklopu Konzum Family centra u našem gradu (ulica Boška Buhe bb).

BEKO shop otvara firma Omega d.o.o., koja je ekskluzivni zastupnik brendova Beko, Grundig i Blomberg za područje BiH.

Radi se o prvom ekskluzivnom BEKO shopu u Prijedoru, koji je ujedno i 29. u našoj državi.

Ova trgovina se prostire na 162 kvadratna metra a zaposliće četvoro mladih Prijedorčana.

U ponudi ima preko 1.000 različitih proizvoda.

Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata.

Beko svake dvije godine na tržište lansira novitete.

beko-shop-prijedor-ponuda-2Beko je drugi po veličini brend u Evropi u sektoru bijele tehnike i predstavlja najbrže rastući brend na cjelokupnom evropskom tržištu u posljednjih sedam godina.

Beko nudi asortiman pametnih riješenja da bi zadovoljio potrebe različitih ljudi, kultura i načina života u više od 100 zemalja širom sveta, nudeći ekološki prihvatljive kućanske aparate koji štede energiju sa pametnom tehnologijom i stilizovanim dizajnom.

Jedna od prednosti kod kupovine Beko uređaja jeste jaka servisna mreža, sa preko 50 ovlaštenih servisa u BiH.

Besplatna dostava, unošenje u stan, kupovina sa popustima, beskamatni krediti, kupovina na rate samo su neki od razloga zašto posjetiti BEKO shop Prijedor.

beko-shop-prijedor-ponuda-3Kao društveno odgovorna kompanija, Omega d.o.o. će prilikom otvaranja vrijednim novčanim bonom obradovati jedno Udruženje iz našeg grada.

Na dan svečanog otvaranja BEKO shopa Prijedor, za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni, a prvih 10 dana rada za sve kupce je obezbjeđen popust od 5 % na kompletan asortiman.

Dobro došli u BEKO shop Prijedor!

Samo za čitaoce www.prijedordanas.com ekskluzivno donosimo dio ponude BEKO shopa.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

beko-shop-prijedor-ponuda-4 beko-shop-prijedor-ponuda-5 beko-shop-prijedor-ponuda-6 beko-shop-prijedor-ponuda-7 beko-shop-prijedor-ponuda-8 beko-shop-prijedor-ponuda-9 beko-shop-prijedor-ponuda-10 beko-shop-prijedor-ponuda-11 beko-shop-prijedor-ponuda-12 beko-shop-prijedor-ponuda-13 beko-shop-prijedor-ponuda-14 beko-shop-prijedor-ponuda-15