tkd spartak-ozalj open (1)U zidinama starog grada Ozlja kod Karlovca (Hrvatska) održano je prvo međunarodno takmičenje u tekvondou pod nazivom „Ozalj Open 2016“.

Prava nastupa na ovaj turnir dobile su pozvane ekipe iz zemalja našeg okruženja.

Boje Prijedora na ovom takmičenju branili su članovi Tekvondo kluba „Spartak“.

U ukupnom ekipnom plasmanu „Spartanci“ su zauzeli visoko drugo mjesto, pobjednički pehar izmakao im je samo za nekoliko bodova.

tkd spartak-ozalj open (2)Prijedorčani su nastupili sa 13 takmičara a osvojeno je 5 zlatnih, 6 srebrnih i 2 bronzane medalje.

Zlatne medalje su osvojili: Luka Rubin, Dejan i David Velaula, Lana Sredić i Milica Pančić, srebrni su bili Anđela Grabež, Milica Marmat, Anđela Mrkić, Bojan Kesić, Marko Sirar, Miloš Grujić, bronzane medalje osvojili su: Andrea Berić i Jovana Pančić.

-Mi smo prvi dio sezone završili dosta uspješno i praktično smo na svakom takmičenju imali dobar rezultat i odličan ekipni plasman: Na tim takmičenjima probali smo i neke od članova iz početničkog pogona i oni su na najbolji mogući način iskoristili svoju priliku. Zahvaljujem se ovom prilikom organizatoru na odličnoj organizaciji, svojim takmičarima na izuzetnom požrtvovanju. Uskoro nam slijedi kratka pauza a zatim početak priprema za drugi dio takmičarske sezone – rekao je Stevica Dronjak, trener „Spartaka“

On je dodao da je plan da se pripreme odrade na Mrkaovici i Balkani a tom prilikom biće odrađeno i nekoliko prijateljskih mečeva sa ekipama iz Banja Luke i Mrkonjić Grada.

Pripremio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

tkd spartak-ozalj open (3)