Ljubija: Omarska: FSA Prijedor 4-1

Domuzin ‘20, Panić ‘38, Kovačević ‘45, Nišić Lazar ‘50 – Marinović ‘27
Sudija: Joškić Ivan (Prijedor)

Omarska:
Zgonjanin, Stojnić, Jovičić, Petković, Kralj, Kovačević, Nišić, L, Nišić Đ, Panić, Domuzin, Kopanja
Ušli: Begović, Krecelj, Anđić, Grahovac, Bataz, Zdjelar, Sadžak, Rastoka, Marin

Omarska je u svojoj četvrtoj pripremnoj utakmici pružila do sada najbolju igru i ubjedljivo savladala ekipu FSA sa 4-1. Utakmica je odigrana u Ljubiji na dobrom terenu i vrlo dobrim uslovima za igru.

Kao što rekosmo, Omarska je odigrala stvarno dobro i stvorila sijaset prilika, ali je kao i na svim dosadašnjim utakmicama promašivala šanse iz kategorije ”vjerovali ili ne”.

Ipak, nakon propuštene četiri stopostotne prilike, Domuzin u 20.minutu dovodi Omarsku u zasluženo vođstvo od 1-0. Propustila je Omarska još nekoliko prilika i onda u 27. minutu kazna. Marinović je najviši u skoku i glavom izjednačava rezultat na 1-1.

No, to je bilo sve od gostiju. Do poluvremena Panić i Kovačević postižu još dva gola za ubjedljivo vođstvo Omarske, a na samom početku drugog poluvremena Lazar Nišić postiže gol za konačnih 4-1. Nakon toga treneri su izvršili mnogo izmjena , pa je ritam igre opao, viđeno je još prilika na obe strane, ali nije bilo golova i ostalo je 4-1.

Dakle, vidi se da se dobro radi, da je ekipa sve spremnija, da lako ulazi u šanse, čak i danas iako je izostao Jaćimović zbog radnih obaveza. Sa druge strane, Omarska promašuje zaista mnogo idealnih prilika, ali upravo na tome će se i raditi u sledeće dvije sedmice.

Sve u svemu, igra koja raduje, pred Omarskom je još jedna pripremna utakmica, sledeće sedmice u Derventi protiv Tekstilca, a već za 14 dana gostujemo kod Borca u Kozarskoj Dubici.

FK Omarska