Omarska – Radnik
Nedjelja, 8.oktobar u 15:00

Teška vremena u Omarskoj, a u goste dolazi veoma neugodan protivnik za vađenje, Radnik iz Bijeljine. Radnik je ove godine najavio borbu za titulu i povratak u Premijer ligu. Nakon devet odigranih kola Radnik je drugi sa dva boda manje od Rudara i bez poraza u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Što se tiče Omarske moglo bi se dosta toga napisati, ali sve se svodi na jedno: nema odustajanja. Fudbaleri su i ove sedmice vrijedno trenirali i to je jedini put ka izlasku iz krize, a nadamo se da će nas napokon malo i sreća pogledati. Radnik jeste favorit, ali nije Radnik pružao tako blistave partije u poslednje vrijeme. U poslednjih pet utakmica, zabilježio je tri remija i dvije tijesne pobjede, dakle može se igrati.

Veliki nedostatak biće izostanak Jaćimovića zbog kartona, ali i veliki motiv našim igračima biće da vratimo Radniku za ”gostoprimstvo” iz maja ove godine.

Ne treba ni pominjati koliko nam je sada potrebna prava podrška publike, pa se nadamo da će vjerni simpatizeri preći preko svih loših rezultata i podržati igrače Omarske u nedjelju.

Međusobni susreti
2022/23 1-1 0-5

FK Omarska