Pozorište Prijedor će, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, u više termina igrati predstavu za djecu “Paket za Djeda Mraza”, uz mogućnost da nakon igranja Djed Mraz podijeli paketiće najmlađima.

Vršilac dužnosti direktora Pozorišta Prijedor Srđan Knjeginjić rekao je da je za preduzeća, organizacije, institucije i sindikate, koji na ovaj način organizuju podjelu paketića za djecu svojih zaposlenih, rezervisano 15 termina, a da u još dva termina ima slobodnih mjesta.

“To su ponedjeljak i utorak, 26. i 27. decembra, od 14.00 časova, dok će u nedjelju, 25. decembra, u 14.00 časova predstava biti igrana za građanstvo. Cijena ulaznice je četiri KM, a usluga Deda Mraza koji dijeli paketiće je besplatna”, rekao je Knjeginjić danas Srni.

Prijave za organizovane podjele pozorište prima na broj telefona 052/211-116, a što se tiče pojedinačnih posjeta, zainteresovani roditelji prilikom kupovine ulaznice treba da donesu paketić sa imenom i prezimenom djeteta.

Predstavu je adaptirao i režirao Željko Kasap, traje nešto manje od pola sata, a igraju Sabina Halilović, Zorica Jojić i Dubravko Vukadinović.

SRNA