Omarska je u drugoj pripremnoj utakmici odigrala neriješeno sa Borcem iz Kozarske Dubice 1-1. I ova utakmica je odigrana u Gomjenici na stadionu sa vještačkom travom. Još jednom se pokazalo da Borac nikako ne odgovara Omarskoj. Naime, Omarska je dominirala, stvorila zaista mnogo prilika, promašivala i moguće i nemoguće, a za sve promašaje je kažnjena u 36. minutu kada je Borac došao u vođstvo. U 44. minutu Romanić Darko je postigao lijep pogodak iz slobodnjaka i poravnao rezultat na 1-1.

Imala je Omarska više prilika i u nastavku utakmice, a u poslednjim trenucima golman Borca je uspio i da odbrani penal koji je izveo Šunić, pa je ostalo neriješeno 1-1. Ne treba mladi Šunić previše brinuti zbog promašenog penala, biće u karijeri još mnogo i postignutih i promašenih penala. Bez obzira što nije ostvarena pobjeda, raduje veoma dobra igra, mnogo stvorenih prilika, a moraće se poraditi na realizaciji.

Što se tiče ekipe Borca, radi se o potpuno novoj ekipi sa velikim brojem novih igrača, među njima i stranaca iz Kolumbije, Alžira , Koreje. Bitno je da klub nastavlja sa takmičenjem, jer su se prije desetak dana pojavile i dezinformacije da bi Borac mogao odustati od takmičenja. Ipak, po onom danas viđenom, Borac polako skuplja ekipu i biće svima tvrd orah.

Omarska: Borac KD 1:1

Sudija: Luka Bilbija (Prijedor)

Omarska: Trninić, Anđić, Romanić Dragan, Nišević, Ratković Mario, Zdjelar, Marmat, Gavranović, Romanić Darko, Panić, Jaćimović.
Ušli: Begović, Rosić Đorđe, Krecelj, Grahovac, Jokić Marko, Šunić, Milaković, Stojnić, Kvočka, Ratković Andrej, Radanović

FK Omarska