Prijedorska premijera filma “Srećan put, komšija” zakazana je za četvrtak, 12. decembar od 18:30 časova u kinu “Kozara”.

Scenarista se i ovog puta potrudio da kroz svakodnevne životne situacije nasmije publiku do suza.

“Nikad ja nisam u potpunosti zadovoljan, ali zadovoljniji sam u odnosu na prethodne dijelove. Tehnički je naprednije, režijski bolje, a ja sam kao scenarista pokušao da priču napravim interesantnijom za publiku. Računam da je bolji i jer imamo velika imena, koja su pojačala našu domaću ekipu, između ostalih Vlasta Velisavljević, Aleksandar Dunjić, Bora Nenić, iz Beograda,” naglašava Pero Špadić, scenarista ovog dijela serijala pod nazivom “Srećan put, komšija”.

Priča prati dešavanja dobro uigrane ekipe i publici znanih likova.

“Ovog puta od mene publika može da očekuje nešto drugačije, jer sada igram lik policijskog inspektora koji kažnjava ljude koji rade ono što ne treba, odnosno krše zakon. Kada se završi ovaj, šesti dio filma, kreće serija kroz koju se dalje provlači moj lik, Radan, odnosno policijski inspektor,” pojašnjava glumac Mihailo Maksimović, koji dodaje da nam je ovakvih žanrova, gdje ljudi mogu da se nasmiju potrebno što više.

Scenarista kaže da je reakcija publike na film dragocjena, jer mu je upravo ona inspiracija ali i putokaz za dalji rad i pisanje.

Ređiju potpisuje Mladen Marjanović a u glavnim ulogama se pojavljuju Aleksandar Stojković, Mirela Predojević, Dean Batoz, Vlasta Velisavljević, Željko Kasap i drugi.

BN TV