U organizaciji Sportske dvorane “Mladost” a pod pokroviteljstvom Gradske uprave Prijedor, u našem gradu će početkom sljedeće godine biti organizovan turnir u malom fudbalu za seniore i veterane.

Obezbjeđene su i vrijedne nagrade.

-Drago nam je da Grad Prijedor na čelu sa gradonačelnikom Milenkom Đakovićem prepoznao napore fudbalskih entuzijasta da ponovo pokrenu zimski turnir u malom fudbalu po kome je naš grad godinama bio prepoznatljiv. Gradska uprava je obezbjedila finansijska sredstva za glavnu novčanu nagradu pobjedniku kod seniora, a uz pomoć sponzora organizator će osigurati nagrade za drugu i treću najbolju ekipu na turniru te za najbolje pojedince – rekao je Darko Stojanović, direktor Sportske dvorane “Mladost” i predsjednik Organizacionog odbora turnira.

Osim Stojanovića, članovi OO turnira u malom fudbalu “Prijedor 2018” su Dejan Marjanović, Dejan Topić, Zoran Jež, Milan Balaban, Goran Predojević i Aleksandar Savić.

Kod seniora prvoplasirana ekipa će osvojiti 5.000 KM, drugoplasirana 2.000 KM dok će trećeplasiranoj pripasti 1.000 KM.

U kategoriji veterana sve kotizacije idu u nagradni fond, pobjedniku će pripasti 70 odsto od uplata a finalisti 30 odsto.

Uz poruku “Vratimo zajedno sjaj zimskom turniru u našem gradu”, uprava prijedorskog “hrama sporta” i Organizacioni odbor turnira “Prijedor 2018” pozivaju sve zainteresovane ekipe da se prijave.

Predviđeno je da kotizacija za učešće bude 150 KM a sve informacije možete dobiti putem brojeva telefona 065/991-205 i 066/684-907.

Početak turnira planiran je za 8.januar a izvlačenje parova će biti obavljeno 5.januara 2018.godine.

Igraće se 5+1 a trajanje utakmica je 2×20 minuta.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com