zvezde-granda-almir-delalovicAlmir Delalović (22) iz Prijedora u prvom krugu takmičenja “Zvezde Granda” odlučio je da se predstavi pesmama “Noćas mi je srce ranjeno” i “Tako mi nedostaješ”. Nakon otpevane obe pesme osvojio je četiri pozitivna glasa.

“Ne znam šta je sporno oko nastupa ovog mladića? Bio je odličan i u obe pesme je pevao fino i ujednačeno. Možda je trebalo da rodi mečku da bi se vama dopao”, rekao je Tajanstveni član žirija.

“Nije trebalo da rodi mečku, mada bi nas to sigurno više zabavilo nego njegovo pevanje. Kada se spustio zid videla sam da si top dasa i potpuno si moj tip i moram da priznam da sam šokirana. Ja sam te zamišljala kao pijanog matorca dok si pevao”, poručila je Jelena kandidatu.

“Pesma Miroslava Ilića koju si pevao se izvodi sa puno emocija, a ti to nisi ni u jednom trenutku pokazao. Možda je bilo intonativno tačno, ali je meni delovalo kao da je pevušiš dok jedeš burek i piješ jogurt”, bila je iskrena Marija Šerifović.

Zašto se povela rasprava između stručnog i produkcijskog žirija, zbog čega je Bosanac rekao da je Tajanstveni sponzor “Granda” i o čemu se još vodila polemika za vreme ovog nastupa, saznajte u video snimku.

Grand.online