kk-hunters-pioniri-liga-mladihPioniri KK “Hunters” Prijedor počeli su sa takmičenjem u Ligi mladih na nivou regije PKO Banjaluka.

Mladi Prijedorčani se nalaze u jakoj grupi B sa ekipama “Una” Kozarska Dubica, “Šampion Alf-Om” Banja Luka, „Igokea“ Aleksandrovac i „Mladost“ Mrkonjić Grad, a u prva dva kola ostvarili su dvije pobjede pa sa optimizmom očekuju nastavak takmičenja.

Uporedo sa odigravanjem mečeva u Ligi mladih, pioniri „Huntersa“ aktivni su učesnici i brojnih turnira.

Tako ove nedjelje odlaze na međunarodni turnir u Novu Gradišku (Hrvatska).

-Na ovom turniru za dječake rođene 2003.godine i mlađe, učestvuju po tri ekipe iz Hrvatske i BiH. Osim nas i domaće ekipe KK „Nova Gradiška“ nastupiće Škola Košarke „Klasije“ Slavonski Brod, Brodska škola košarke iz istog mjesta, OKK „Bulldogs“ Nova Topola i KK „Top Basket“ Prnjavor – rekao je Siniša Šolaja, trener „Huntersa“.

gradiska-turnirkosarkaOn je dodao da nakon ovog turnira njegove mlade košarkaše očekuju novi dueli u Ligi mladih te je istakao visoke ambicije u ovom takmičenju.

-Ostvarili smo dvije značajne pobjede protiv direktnih rivala. Nadam se da će naši dječaci nastaviti sa kvalitetnim radom na treninzima i da će to pokazati na utakmicama – istakao je Šolaja.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – KK „Hunters“ Prijedor/KK „Nova Gradiška“