saobracajka kod brezicana (1)Na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad, nedaleko od ugostiteljskog objekta „Točak“ danas oko 15:00 časova dogodila se saobraćajna nesreća.

Kako se moglo vidjeti na licu mjesta u saobraćajci su učestvovala dva putnička vozila, „Peugeot“ sa bh. tablicama i „Kia“ sa njemačkim registarskim oznakama, a oba automobila su pretrpjela značajna oštećenja.

Prema prvim informacijama, „Peugeot“ se kretao iz pravca Novog Grada, „Kia“ iz pravca Prijedora, a u „blagoj“ krivini je došlo do čeonog sudara, iako je, po onome što se vidi na licu mjesta, vozilo stranih registracija „bježalo“ u svoju desnu stranu.

Na mjesto saobraćajke ubrzo su stigla kola Hitne pomoći koja su prevezla oba vozača u prijedorsku bolnicu te pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor koji su takođe intervenisali.

saobracajka kod brezicana (5)Prema do sada dostupnim informacijama vozači su povrijeđeni ali stepen njihovih povreda još nije poznat.

Kako nezvanično saznajemo, osim vozača u vozilu „Kia“ se nalazila još jedna odrasla osoba i dvoje djece, dok se u “Peugeotu” nalazila samo jedna osoba.

Iz Centra javne bezbjednosti Prijedor nam je potvrđeno da je uviđaj u toku, a saobraćaj na ovom dijelu puta se odvijao usporeno.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – TVJ Prijedor

saobracajka kod brezicana (2) saobracajka kod brezicana (3) saobracajka kod brezicana (4) saobracajka kod brezicana (6) saobracajka kod brezicana (7) saobracajka kod brezicana (8) saobracajka kod brezicana (9) saobracajka kod brezicana (10) saobracajka kod brezicana (11)