tekvando derventa 2016Na Maloj Olimpijadi u tekvondou koja je održana prošlog vikenda u Derventi, članovi Tekvondo kluba “Kozara” iz Prijedora osvojili su prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji.

Prijedorčani su nastupili sa 31 takmičarom i osvojili su 20 medalja, 5 zlatnih, 6 srebrnih i 9 bronzanih medalja što im je u konačnom zboru poena donijelo pehar za najbolju ekipu, a Igor Railić je proglašen za najboljeg pionira na ovom takmičenju.

Prva mjesta su osvojili: Railić Igor, Vujasin Kristijana, Stanisaljević Nikša, Pilipović Marko i Milivojša Elena.

Druga mjesta su osvojili: Dragoljević Pavle, Railić Edita, Ličanin Nina, Petrović Marko, Potkolnjak Valentina i Dimić Anđela.

Treća mjesta su osvojili: Predojević Filip, Stojanović Ana, Čićić Viktor, Potkolnjak Viktor, Čelica Lazar, Damjanović Sava, Prole Stefan, Grabovac Milica i Prole Sara.

tekvondo klub kozara-pobjednik u derventi (2)-Za naš klub je veliki uspjeh prvo mjesto na ovom takmičenju i koristim priliku da čestitam svim našim mladim nadama. Ovo je ujedno odličan poziv za međunarodni turnir “Kozara Cup 2016” koji organizujemo 14.maja u Dvorani “Madost” gdje očekujemo preko 300 takmičara iz regiona – rekao je Igor Đukanović, trener Tekvondo kluba “Kozara”.

Osim ovog turnira, mlade tekvondoiste očekuje učešće na turnirima u Zagrebu 30.04., Karlovcu 21.05., Državnom prvenstvu RS u Zvorniku 06.06. i Ljetnom kampu Vrnjačka banja 15.07.-21.07.2016. godine.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Tekvondo klub “Kozara” Prijedor

tekvondo klub kozara-pobjednik u derventi (4) tekvondo klub kozara-pobjednik u derventi (5) tekvondo klub kozara-pobjednik u derventi (3) tekvondo klub kozara-pobjednik u derventi (1)