akademija borilackih sportova-mma klub prijedor-plakatOvoga ponedjeljka, 18.01.2016. godine u Prijedoru počinje sa radom novi sportski kolektiv.

Radi se o Akademiji Borilačkih Sportova MMA klub Prijedor.

-Ovo je prvi MMA klub u našem gradu i na ovim prostorima. Za one koji nisu upoznati, MMA (mixed martial arts) je skraćenica za „mješovite“ borilačke sportove. Riječ je o veoma atraktivnom sportu u svijetu i sve više takmičara ga počinje trenirati – rekao je Radenko Marinović, jedan od trenera kluba, inače majstor džudoa 3 dan.

On je dodao da je MMA kao sport nastao kao mješavina više borilačkih vještina (boks, kik boks, džudo, rvanje, karate, tekvando…).

Zvanični početak rada novog kluba je predviđen za 18. januara od 20 časova u bivšoj zgradi Mljekare „Vitamilk“ u ulici Srpskih velikana (bivša Partizanska) 70A na putu za naselje Gomjenica, nedaleko od igrališta kod Celpaka.

Treninge će voditi Saša Dajić, kik boks i boks, koji je ujedno i sportski direktor kluba te Radenko Marinović.

Iz Akademije Borilačkih Sportova MMA klub Prijedor pozivaju sve zainteresovane da im se jave i postanu dio kluba za koji se nadaju da će imati svijetlu budućnost u našem gradu.

Sve dodatne informacije o klubu možete dobiti putem telefona 065/611-535.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Akademija Borilačkih Sportova MMA klub Prijedor