rk prijedor-trener babic-treningKratko je trajala pauza za rukometaše Prijedora, sedmoplasirane poslije prvog dijela prvenstva Premijer lige BiH.

Trener Saša Babić dao im je tri dana odmora, s obzirom da se borbe za bodove, umjesto u februaru, nastavljaju posljednjeg vikenda januara.

– Napustio nas je Dean Šešić, koji se vratio u banjalučki Borac m:tel. Žao mi je, jer je počeo da pruža odlične igre, ali, s obzirom da ima još prostora da napreduje, drago mi je da će imati priliku za to u redovima rukometnog velikana Republike Srpske i BiH, ujedno i prijateljskog kluba Prijedorčana – kaže Babić.

U grad na Sani stigli su srednji bek Marko Stojisavljević (Mladost, Banjaluka) i desni bek Mario Grab, koji je do sada bio član jednog od najboljih klubova BJR Makedonije, Pelistera iz Bitolja.

Želju da se vrati u Prijedor izrazio je desno krilo Nemanja Kragulj, pošto je do sada branio boje bijeljinskog Radnika.

– Atmosfera u ekipi je veoma dobra. Akcenat smo bacili na fizičku pripremu, a imam puno povjerenje u kondicionog trenera, profesora Zorana Radinovića. Valja nam „napuniti akomulatore“ snagom, jer je kalendar takmičenja zgusnut, s obzirom da se prvenstvo završava već 29.aprila. Siguran sam da su mladi rukometaši, iako je na njima veliki teret, željni dokazivanja, ali imaju punu podršku kako mene, tako i Uprave kluba -naglasio je Babić.

Tekst i foto arhiva – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com