sloga doboj-prijedor (1)Rukometaši Prijedora doživjeli su poraz u susretu 11. kola Premijer lige BiH na gostovanju u Doboju kod Sloge.

Domaći su sasvim zasluženo slavili rezultatom 37:26 (14:13).

Prijedorčani su odlično otvorili meč, imali su četiri gola prednosti u nekoliko navrata (1:5, 4:8, 8:12) da bi Dobojlije do kraja prvog dijela igre ipak stigle do prednosti 14:13.

Dobro su se „držali“ i početkom nastavka susreta izabranici trenera Babića iako su nastupili bez prvog strijelca Dejana Unčanina.

Međutim, „kratka rotacija“ i crveni kartoni zbog tri isključenja za kapitena Blagojevića i Šešića, doveli su do nešto slabije odbrane pa su domaći u posljednjoj četvrtini meča stigli do ubjedljivog trijumfa, koji ne prikazuje baš pravo stanje stvari na terenu.

sloga doboj-prijedor (2)-Čestitke domaćinu na zasluženoj pobjedi iako ostaje žal što nismo bili kompletni i što duže nismo zadržali stečenu prednost u prvom dijela igre. U drugom dijelu smo dobili i dva crvena kartona zbog isključenja što je presudilo visokom porazu. Ako ništa, pružili smo šansu mladima. Naša djeca (dvojica 15-godišnjaka, te 16-godišnjak i 17-godišnjak) su oisjetila „malo vatre“ pred TV kamerama. Sve to ne umanjuje pobjedu Sloge, a mi se već okrećemo narednim susretima – rekao je trener Prijedorčana Saša Babić.

Kod domaćih su se izdvojili Zekić sa 10 i Đurđević sa 8 golova dok je kod Prijedorčana Savić postigao 7 golova.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – BHT1 printscreen

sloga doboj-prijedor (3)