prijedor-bosna sarajevo-jesen (1)Sa velikim problemima trener rukometaša Prijedora Saša Babić suočen je, jer nije siguran hoće li moći da suprotstavi na gostovanju u Doboju najbolju postavu ekipi Sloge u 11.kolu Premijer lige BiH.

Povrijeđeni su od susreta sa sarajevskom Bosnom najbolji igrači Dejan Unčanin (bez premca u cijeloj polusezoni, a ujedno prvi strijelac ekipe) i Srđan Savić, dok zbog obaveza prema poslu nije trenirao kapiten Mladen Blagojević.

-Bićemo „desetkovani“. Klupa nam je „tanka“ i protiv Bosne imali smo „vrtić“, ali ne žalim se pred megdan sa protivnikom kojeg sa klupe vodi moj veliki i stari prijatelj Emir Junuzović – priča pred „srpski“ derbi Babić.

Strateg tima kluba sa imenom grada na Sani smatra da najveća „prijetnja“ njegovim izabranicima dolazi od nosilaca igre momaka rukometnog velikana ne samo Srpske, već i BiH i bivše Jugoslavije, kapitena Srđana Gavrića (prošle sezone člana Prijedorčana) i Borisa Bosića.

-Sloga ima odličnu ekipu, u maloj rezultatskoj krizi „vezala“ je tri poraza. Željeće i pred TV-auditorijumom da se predstavi u najboljem svetlu, a obećavam našim navijačima da ćemo i mi, bez obzira u kom sastavu nastupili, ptužiti svoj maksimum, boriti se i igrati na pobjedu. Uvijek sam volio da forsiram mlade igrače i vjerujem da naši juniori mogu pružiti dobru partiju – naglasio je Babić.

Utakmicu Sloga (Doboj): Prijedor direktno će prenositi BHT1 od 15:25 časova.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com