amp-konkurs za likovni radArcelorMittal Prijedor sedmu godinu zaredom raspisao je konkurs za izbor najljepših likovnih radova koji će se koristiti kao zvanične čestitke kompanije u 2015/2016. godini.

-Tema ovogodišnjeg konkursa je „Čelik u našem životu“, a pravo učešća imaju djeca od 6 do 14 godina – potvrdio je Predrag Šorga iz službe komunikacija ArcelorMittal Prijedor.

Radove treba dostaviti najkasnije do 23.10.2015. godine, u zgradu Direkcije ArcelorMittal Prijedor, ili na adresu: A.J.Raškovića 1, 79101 Prijedor sa naznakom „Čelik u našem životu“.

-Rad treba da bude urađen na A4 listu u horizontalnom položaju, a na poleđini rada treba da budu navedeni ime autora, škola i razred. Žiri će izvršiti selekciju i odabrati pobjednika na lokalnom nivou koji će osvojiti novčanu nagradu od 150 KM, pobjednika na nivou BiH koji će osvojiti novčanu nagradu od 750 KM, te pobjednika na globalnom nivou koji će osvojiti novčanu nagradu od 1.500 KM – rekao je Šorga.

Ona je dodao da će nakon što se izaberu pobjednici na Državnom nivou, rad svakog od autora biti dostupan u vidu elektronske čestitke na web stranici kompanije ArcelorMittal, zajedno sa 30 pobjednika iz ostalih zemlja svijeta u kojima je ova kompanija prisutna

Proglašenje Globalnog pobjednika biti održano 04.12.2015. godine, na dan kada kompanija obilježava međunarodni Dan volontera, dok će proglašenje na lokalnom i državnom nivou biti upriličeno 01.11.2015. godine.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – ArcelorMittal Prijedor