stk prijedor-zenska ekipa (2)Članovi Stonoteniskog kluba Prijedor vrijedno se pripremaju za nove izazove, koji ih očekuju naredne sezone. To se posebno odnosi na djevojke, koje će u Premijer ligi BiH, u kojoj su uvijek imale značajnu ulogu, nastupiti sa iskusnom ekipom (Miljana Antonić, Sanja Milojica, Daniela Balić-Timarac), ali se nameću i mlađe igračice: Marija Gnjatić, Jana Vojvodić, Tea Vujasinović i Dragana Rašula.

-Žensku postavu prvi pravi test očekuje već posljednjeg vikenda avgusta na tradicionalnom 32.međunarodnom ekipnom turniru „Kup Krasa“ u Zgoniku (Italija), dio rada, zajedno sa muškom ekipom odrađen je na kampu u Trebinju – priča Slavko Antonić, prvi čovjek kluba sa imenom grada na Sani, ujedno i trener, pored kojeg je za stručni dio zadužen i Goran Unčanin.

Mladi stonoteniseri, Petar Vučković, Pavle Puzigaća, Đorđe Radulović, Marko Kamšak i Ljubiša Marčeta, sa još uvijek pouzdanim Bojanom Mršićem, igraće u Prvoj ligi BiH, kao drugoplasirani u Prvoj ligi Republike Srpske, dok će njihovu poziciju u ovom rangu takmičenja, prvi put organizovanom od strane Stonoteniskog saveza Republike Srpske, zauzeti druga, veteranska ekipa Prijedorčana.

Tekst – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – STK Prijedor