RADNICE U PROIZVODNJI

Preduzeće ˝Cablex BH˝ d.o.o. zbog planiranog proširenja obima posla prima veći broj radnica u proizvodnji!

– Broj potrebnih radnica: 20,

– Mjesto rada: Aleja kozarskog odreda b.b. (industrijska zona »Celpak«), Prijedor,

– Opis radnog mjesta:
PROIZVODNJA – montaža kablovskih setova za kućanske aparate.

Cablex BH d.o.o. je članica slovenačke grupacije Cablex sa sjedištem u Tržiču, te posjeduje 13 proizvodnih lokacija u Evropi i Aziji (1- Kina, 2- Turska, 1- Indija i 9 u Evropi).

Bavimo se proizvodnjom kablovske konfekcije za kućanske aparate i kablovskih snopova za auto industriju, kao i proizvodnjom PVC komponenti i njihovom montažom na pripadajuće proizvode, a sve za vodeće svjetske proizvođače bijele i druge tehnike (BOSCH, Miele, Electrolux, STIHL, Vorwerk, Daikin, Husqvarna, BMW, Audi i sl.). više informacija na www.cablex-group.com .

Prije bilo kakvog početka rada, organizovaćemo upoznavanje sa proizvodnim procesom i radnim mjestom, te svim njegovim karakteristikama i specifičnostima, kako bi svako od potencijalnih kandidata procijenio svoje sposobnosti i mogućnosti na istom. Takođe, svi kandidati će unaprijed biti upoznati sa svim uslovima rada u našoj kompaniji, specifičnostima i našim planovima za budućnost, odnosno mogućnostima napretka sa proširenjem kapaciteta.

Ako želite postati dio ove svjetske grupacije i zajedno sa nama ugrađivati svoje vještine i znanja u najpoznatije i najkvalitetnije proizvode na tržištu, slobodno nas kontaktirajte.

Tel.: 051 582 320
Mail: cablex-bh@cablex-group.com

Oglas će biti otvoren do popune radnih mjesta, a svi kandidati će biti pozvani na razgovor.