Ustanova socijalne zaštite dom Milena
Prijedor
Kontakt osoba – Milena Jauz

Konkurs za posao

-medicinski tehničar

Tražimo kandidate koji su maksimalno pošteni, iskreni i realni. Najbitnije je da potvrdite ono o čemu govorite.

Plata je tokom probnog rada, minimalna plata određena zakonom u Republici Srpskoj za 2024.godinu + ostale naknade, a topli obrok je organizovan u Ustanovi. Tokom adaptacije na rad u Domu potrebno je 2-3 mjeseca kako bi zaista nivo rada bio na zavidnom nivou.

Nakon probnog rada osnova mjesecne plate se povećava za 20%. A kasnije visinu vaše plate određuje vaš doprinos, vještina, kvalitet, postignuće na poslu, napredovanje u radu, pozitivnost, zainteresovanost, izvršavanje poslova u zadatom roku i slicno.

Za rad dostaviti Diplomu, Uvjerenje o stručnom ispitu (medicinski tehničari), radnu knjižicu, kopiju lične karte, CV, preporuku, važeću sanitarnu knjižicu.

Medicinski tehničar:
*Vođenje evidencije o zdravstvenom stanju korisnika, *svakodnevna briga o korisnicima doma (pomoć pri hranjenju i održavanju lične higijene), *pružanje primarne medicinske pomoći, *odlazak u pratnju sa korisnicima u bolnicu ili Dom zdravlja zavisno od potrebe, posmatranje i procena telesnog i psihičkog stanja i ponašanja pacijenata, *sprovođenje terapije i nega bolesnika, podučavanje pacijenata o pravilnom konzumiranju lekova i ishrane…

VEŠTINE I OSOBINE koje su potrebne: Emocionalna zrelost i stabilnost Humanost Stručnost Dobre komunikacione veštine Strpljivost i osetljivost za ljudske probleme Odgovornost Spremnost na timski i samostalan rad

OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS – Od 20+ godina moguće zaposlenje bez radnog iskustva te smo spremni da pružimo pomoć u usavršavanju i stvaranju radnih navika… Sa medicinskim zanimanjem i završenim stručnim ispitom.

Sve prijave dostaviti putem mejla: dommilena2018@gmail.com Ili kontaktirati na broj telefona 065 528 432.

Broj otvorenih pozicija – 2
Rok za prijavu – 31.01.2024.

Zavod za zapošljavanje RS
Foto – ilustracija