Na početku jesenjeg dijela prvenstva Prve lige Republike Srpske u fudbalu, ekipa “Rudar Prijedora” je u svih pet utakmica ostvarila pobjedu i sa 15 bodova zauzima prvo mjesto na tabeli. “Rudar-Prijedor” u subotu gostuje u Modriči, gdje će se sastati sa FK “Alfa”.

Iako je modričanska “Alfa” bez osvojenog boda na začelju tabele, u “Rudar-Prijedoru” su oprezni i naglašavaju da nema opuštanja i da će igrati kao da se radi o završnoj utakmici za osvajanje titule.

“Sigurno da njihovo trenutno stanje na tabeli ne treba da nas zavara. Idemo maksimalno motivisani tamo da pokušamo da napravimo još jedan dobar rezultat i da nastavimo niz. Naše ambicije znamo koje su, igrači su svjesni toga i nadam se da ćemo biti spremni da tako nešto uradimo. Što se tiče zdravstvenog biltena, svi su spremni sem Edina Kesića i Filipa Mikića”, istakao je trener FK “Rudar-Prijedor” Bojan Krulj.

Fudbaleri kažu da je atmosfera u ekipi dobra i da će u Modriči dati svoj maksimum.

“Spremni smo da nastavimo niz koji smo započeli. Mi imamo našu misiju i nadam se da ćemo da je ostvarimo do kraja prvenstva. Trudimo se iz dana u dan da napredujemo, da budemo bolji. Generalno, ovo je nova ekipa. Mislim da smo tek na početku naših mogućnosti što se tiče ekipe, uigranosti i svega. Početak je prvenstva, ne treba da nas zavarava to što smo dobili prvih pet utakmica. Mislim da treba da nastavimo da budemo maksimalno fokusirani na svaku narednu utakmicu i siguran sam da ćemo ostvariti cilj koji je zacrtana”, naglašava prvotimac “Rudar Prijedora” Aleksandar Ignjatović.

kozarski.com