cjbpd-mart 2015Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor Dalibor Ivanić pozvao je građane da prijave svaku nepravilnost, nezakonitost i sumnjivu aktivnost u radu policijskih službenika.

“Mi molimo i hrabrimo građane da nam se obrate u takvim situacijama, a takođe pozivamo i predstavnike medija da nas u tom pravcu podrže, budući da je pomoć medija u takvim situacijama neprocjenjiva”, rekao je Ivanić novinarima u Prijedoru na neformalnom druženju organizovanom za medije povodom Dana policije.

U okviru obilježavanja Dana policije sutra će građani Prijedora na Trgu majora Zorana Karlice od 11.00 do 13.00 časova moći da vide demonstraciju taktičko-pokazne vježbe pripadnika Jedinice za podršku CJB Prijedor – lišavanje slobode opasnog lica, alpinističke tehnike spuštanja niz objekat, demonstraciju upotrebe sredstava sile i izložbu opreme i službenih vozila.

Od 1. do 3. aprila CJB Prijedor nizom aktivnosti organizuje “Dan otvorenih vrata” za učenike osnovnih i srednjih škola, kao i djecu iz vrtića, u Prijedoru, Novom Gradu, Kostajnici i Kozarskoj Dubici.

Obilježavanje Dana policije u Prijedoru je počelo akcijom dobrovoljnog davalaštva krvi u kojoj je u protekla dva dana dragocjenu tečnost darovalo 65 pripadnika CJB Prijedor.

SRNA