podovi-fsa prijedorFudbaleri regionalnog ligaša Republike Srpske, FSA Prijedor, gostovali su u Hrvatskoj i u prijateljskom odmjeravanju snaga u Dvoru na Uni, remizirali protiv ekipe Podovi rezultatom 2:2(1:0).

Ekipa trenera Nenada Bašića, koji je svojevremeno nosio dres domaćeg kluba, povela je golom Miloša Stevića u 34. minuti i prvo poluvrijeme okončala vođstvom od 1:0.

U nastavku četvrtoligaš susjedne zemlje izjednačio je preko Goluba u 55. minuti, da bi u 66. minuti klub iz grada na rijeci Sani ponovo stekao prednost.

Naime, Goran Kotaran je izveo slobodan udarac, lopta je od prečke pala oko gol-linije, a da se ne bi mnogo „diskutovalo“ da li je bio gol ili ne, pritrčao je Miloš Rudak i „potvrdio“ pogodak.

Konačan ishod u ovom zanimljivom duelu postavio je Kostić u 79. minuti.

ZA FSA su nastupili: Medić, Runić, Bilaković, Čačić, Kotaran, Kecman, Kaltak, Prokopić, Rudak, Karupović, a još su igrali: Novaković, Babić i Došenović.

Prijedorčani će u utorak biti gosti na stadionu „Mlakve“ u Novom Gradu prvoligašu RS Slobodi u posljednjoj provjeri pred nastavk takmičenja u Regionalnoj ligi-grupa Zapad.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com