rudar prijedor-trening 3februar (1)Fudbaleri Rudar-Prijedora, poslije prve provjere u okviru priprema za nastavak prvenstva Prve lige Repulike Srpske i pobjede nad Podgrmečom iz Sanskog Mosta (3:0), imaće novi test, takođe protiv prvoligaša FBiH.

Ovoga puta rival će im biti stari sportski prijatelj, Jedinstvo iz Bihaća, sa kojim će odmjeriti snage ove srijede na terenu sa vještačkom travom stadiona u Krupi na Vrbasu, a početak susreta predviđen je za 13 časova.

Izvjesno je da među Prijedorčanima neće biti bolesnog kapitena Vedrana Kantara koji je danas bio pošteđen treninga na igralištu „Suvi Prijedor“.

-Priliku će dobiti svi igrači koji su u trenažnom procesu osim bolesnog Kantara. Svima u klubu je žao što se utakmica ne igra u Prijedoru ili Ljubiji, ali stanje terena je jako loše, pa bi to bila antipropaganda fudbala. Zbog toga ćemo i meč sa Jedinstvom, kao i onaj sa Slobodom iz Novog Grada igrati u Krupi na Vrbasu, na terenu sa vještačkom podlogom – kaže Zoran Bujić, šef stručnog štaba Prijedorčana.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
rudar prijedor-trening 3februar (2) rudar prijedor-trening 3februar (4) rudar prijedor-trening 3februar (5) rudar prijedor-trening 3februar (3)