turnir-finala-pioniri (2)Na nedavno završenom tradicionalnom Novogodišnjem turniru u malom fudbalu za mlađe kategorije „Prijedor 2015“ svi prisutni su mogli da vide dobre poteze, sjajne odbrane i efektne golove igrača koji tek dolaze.

U svim kategorijama igrali su fudbaleri koji nastupaju za mlađe kategorije više klubova sa područja Prijedora, Novog Grada i Sanskog Mosta, a među njima je bilo i onih koji su već stigli do prvih ekipa.

Najbrojniji su bili mladi igrači Rudar-Prijedora, a među onima koji su pokazali svoje fudbalsko znanje bili su i igrači Slobode iz Novog Grada, Podgrmeča iz Sanskog Mosta, Omarske, OFK Brda, FSA Prijedor, Radnika Urije i drugih.

Neki od njih pokazali su da su veliki talenti, a ostaje da se vidi da li će u narednim godinama to i potvrditi.

U kategoriji pjetlića ekipa Rudprom Urije je sa 3:0 pobijedila ekipu Torzokom.

Za najboljeg strijelca proglašen je Miloš Sadžak iz pobjedničke ekipe, epitet najboljeg igrača ponio je njegov saigrač Luka Babić, dok je najbolji golman Đuro Veselinović iz Torzokoma.

turnir-finala-pioniri (1)Kod pionira Rudprom 96 je rezultatom 4:0 bio bolji od ekipe Peti neplan (koja je tokom takmičenja nastupala i pod imenom Grinwud prijatelji) sa 4:0.

Nikola Ćorić iz pobjedničke ekipe zasluženo je ponio epitet najboljeg strijelca, najbolji igrač je Nikola Zmijanjac, takođe iz Rudproma 96, dok je za najuspješnijeg golmana proglašen Marko Jokić (Peti neplan).

U katogoriji kadeta ekipa Rudprom je u finalu bila bolja od ekipe Kafe bar Monza rezultatom 3:0.

Sva trojica najboljih, igrač Predrag Lajić, čuvar mreže Darko Aničić i golgeter David Kuridža, bili su iz redova prvoplasirane ekipe.

U juniorskoj konkurenciji slavila je ekipa Total Tejić TV koja je sa 5:3 bila bolja o ekipe Rudprom 1.

Iz najbolje juniorske ekipe dolaze i sva trojica najboljih pojedinaca. Najbolji igrač je Aleksandar Vojnović, najbolji strijelac Marko Ćulibrk dok je najbolji golman Damir Krupić.

Tekst i foto: Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

Vezane vijesti

PJETLIĆI RUDPROM URIJE POBJEDNICI TURNIRA „PRIJEDOR 2015“: CAFE BAR MONZA I RUDPROM FINALISTI KOD KADETA – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=14689

ZAVRŠEN TURNIR „PRIJEDOR 2015“: TOTAL TEJIĆ TV NAJBOLJI KOD JUNIORA, U OSTALIM KATEGORIJAMA NAJBOLJE EKIPE RUDPROMA – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=14762

turnir-finala-pioniri (3) turnir-finala-pioniri (4) turnir-finala-pioniri (5) turnir-finala-pjetlici (1) turnir-finala-pjetlici (2) turnir-finala-kadeti (1) turnir-finala-kadeti (2) turnir-finala-kadeti (3) turnir-finala-kadeti (4) turnir-finala-kadeti (5) turnir-finala-kadeti (6) turnir-finala-kadeti (7) turnir-finala-juniori (1) turnir-finala-juniori (2) turnir-finala-juniori (3) turnir-finala-juniori (4) turnir-finala-juniori (5) turnir-finala-juniori (6) turnir-finala-juniori (7) turnir-finala-juniori (8) turnir-finala-juniori (9)