dobro je biti dobar-zavrsetak (1)Humanitarna akcija „Dobro je biti dobar“, koju je pokrenulo Udruženje građana „DON“ Prijedor, završena je više nego uspješno posljednjeg dana 2014. godine.

-Uz pomoć naših dragih sugrađana i neumornih volontera prikupili smo, spakovali i podijelili nevjerovatnih 875 paketića. Hvala svima koji su ubacili i najmanju sitnicu u naše korpe u tržnim centrima – rekla je Murisa Marić iz DON-a.

Ona se zahvalila Agenciji Lokalne Demokratije Prijedor na donaciji vrećica za pakovanje paketića, Crvenom krstu Prijedor na doniranoj obući za mališane te naročito svim volonterima „DON-a“, „Čistog srca“, „Rudarki“,“Poleta“, „Bereka“ i svima ostalima koji su uzeli učešće tokom ove akcije.

-Ponosni smo na sve ljude koji su bili dio akcije „Dobro je biti dobar“ a najviše na činjenicu što smo svi zajedno još jednom dokazali da je Prijedor grad dobrih ljudi velikog srca – ostakla je Marićeva.

Akcija je realizovana i uz podršku tržnih centara u Prijedoru (BINGO, ROBOT, KONZUM, INTEREX i NIKIĆ-J), a tokom njenog trajanja prikupljala se hrana, slatkiši te higijenske potrepštine za siromašnu djecu našeg grada.

Tekst i foto – UG „DON“ Prijedor i Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
dobro je biti dobar-zavrsetak (2) dobro je biti dobar-zavrsetak (3)