arselormital-konkurs za djecije radove“ArselorMital” Prijedor šestu godinu zaredom raspisao je konkurs za izbor najljepših likovnih radova koji će se koristiti kao zvanične čestitke kompanije u 2014/2015. godini.

“Tema ovogodišnjeg konkursa je `Čelik – štiti naš svijet`, a pravo učešća imaju djeca iz Prijedora od šest do 14 godina”, rekao je Predrag Šorga iz službe komunikacija “ArselorMitala” Prijedor.

Originalni rad treba do kraja mjeseca dostaviti u zgradu rudničke direkcije u Prijedoru. Rad treba da je u horizontalnom položaju, a na poleđini rada treba da budu navedeni ime autora, škola i razred, piše SRNA

Žiri će izvršiti selekciju i odabrati pobjednika na lokalnom nivou koji će osvojiti novčanu nagradu od 150 KM, pobjednika na nivou BiH koji će osvojiti novčanu nagradu od 750 KM, te pobjednika na globalnom nivou koji će osvojiti novčanu nagradu od 1.500 KM.

Rad svakog od autora pobjednika na državnom niovu u svih 30 zemalja u kojima “ArselorMital” posluje biće dostupan u vidu elektronske čestitke na veb stranici kompanije.

Globalni pobjednik biće proglašen 5. decembra 2014. godine kada se obilježava međunarodni dan volontera, dok će proglašenje pobjednika na lokalnom nivou biti upriličeno do 3. novembra, a na državnom nivou do 14. novembra 2014. godine.

SRNA