Da ljudska zloba nema granica osvjedočio se i jedan naš sugrađanin.

Naime, dok je juče bio na fudbalskoj utakmici Prijedorčaninu Ranku Š., nepoznata osoba je oštrim predmetom, izgrebala kompletnu desnu stranu putničkog automobila „BMW“ uključujući i prednje desno staklo.

Prema onome što se vidi na fotografijama, grebanje ni u kom slučaju nije bilo slučajno, već je riječ o očiglednoj namjeri da se ošteti automobil.

-Juče (nedjelja 30.4.2017) od 15:30 do 19:30 auto je bio parkiran kod benzinske pumpe u Saničanima 10 metara od ceste, i neko je za to vrijeme izgrebao komplet desnu stranu i prednje desno staklo. Molio bih slučajne prolaznike koji su možda nešto vidjeli da me obavijeste, neće biti džaba – naveo je naš sugrađanin u statusu na Facebook-u.

On se na kraju „zahvalio tako dobrim i plemenitim ljudima na ovako finom gestu“.

Dakle, ako ste možda primijetili nekoga da je u nedjelju u periodu od 15:30 do 19:30 časova „operisao“ u blizini plavog „BMW-a“ parkiranog kod benzinske pumpe u Saničanima ili imate informaciju ko su „dobri i plemeniti ljudi“ koji su izgrebali auto, pozivamo vas da se javite našem sugrađaninu putem telefona 065/220-629 ili na FACEBOOK PROFILU

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com