stefan-gavranovic-toti-1U pobjedi Rudar-Prijedora, u susretu bivših premijerligaša BiH, nad Slavijom iz Istočnog Sarajeva (3:1) kojom su „rudari sa Sane“ zadržali drugo mjesto na tabeli Prve lige RS, istakao se Stefan Gavranović, koji sve više postaje graditelj njihove igre.

Kod prvog gola najboljeg aktera meča Novice Petrovića izveo je korner, a bio je asistent i kod trećeg Milanu Šakiću.

-Najvažnije je da nas krasi kolektivni duh, a samo tako, uz dobre rezultate, dokazujemo i svoj individualne mogućnosti. Trudim se da opravdam povjerenje trenera Zlatka Jelisavca u svakom meču – priča Gavranović.

Od zime 2015.godine, kada je na klupi sjedio Zoran Bujić, 19-godišnji „Toti“, kako ga oslovljavaju saigrači, nalazi se među prvotimcima.

Osim dobrih dodavanja i pregleda igre, Stefan zna i da pogodi pa na svom kontu već ima dva pogotka.

stefan-gavranovic-toti-2Interesantno, postigao ih je gotovo na identičan način.

Iako je dešnjak, u listu strijelaca se oba puta upisao lijevom nogom nakon što je dobro reagovao na centaršuteve sa desnog krila.

Misli su mu već okrenute ka gostovanju šamačkom Borcu.

Kaznu zbog kartona odradio je Ognjen Davidović, očekuje se da će i Ervin Ćatić biti spreman poslije stomačnih problema.

-Svakom rivalu, bez obzira na njegovu formu i plasman, prilazimo s poštovanjem. Međutim, vjerujemo u svoju napadačku igru i želimo da opravdamo epitet najefikasnijeg tima. Očekujem da ćemo pružiti maksimum i ostvariti novu pobjedu – sa optimizmom je zaključio Gavranović.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

stefan-gavranovic-toti-3 stefan-gavranovic-toti-4 rudar-prijedor-slavija-rezultat-4