unicredit banka prijedor-donacija racunarske opreme (1)Direktor prijedorske filijale UniCredit banke Banja Luka Mladen Milinović uručio je danas donaciju računarske opreme za tri obrazovne ustanove u gradu na Sani čime je ova banka još jednom pokazala svoju društvenu odgovornost..

Računari su danas poklonjeni Osnovnim školama „Dositej Obradović“ i „Desanka Maksimović“ kao i Javnoj ustanovi Centar „Sunce“ Prijedor.

-Kao predstavnici UniCredit-a nastojimo prepoznati potrebe lokalne zajednice u kojoj poslujemo i uzvratiti kroz konkretne akcije pomoći. U ovom slučaju naša donacija je skromna i sastoji se od računarske opreme za tri obrazovne ustanove u gradu Prijedoru – rekao je Milinović.

On je dodao da je banka uvidjela značaj i potrebu računarske opreme koja im je bila neophodna te izrazio zadovoljstvo da se u ovom konkretnom slučaju moglo izaći u sustret potrebama lokalne zajednice.

-Nadamo se će ova naša donacija makar jedim djelom doprinijeti unapređenju kvaliteta rada u ovim obrazovnim ustanovama – istakao je Mladen Milinović, direktor prijedorske filijale UniCredit banke Banja Luka.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

unicredit banka prijedor-donacija racunarske opreme (2) unicredit banka prijedor-donacija racunarske opreme (3)