pdp prijedor-sabor (1)U Prijedoru je večeras održan Sabor Gradskog odbora PDP-a kojim je obilježeno 16 godina rada ove stranke, izabran novi saziv Gradskog odbora, a narednih dana biće održana prva konstitutivna sjednica novog odbora na kojoj će biti izabrani novi predsjednik, dva potpredsjednika i članovi Predsjedništva.

Član radne grupe za sprovođenje Sabora Gradskog odbora PDP-a Dalibor Grabež istakao je da stranka u posljednjih nekoliko godina nije imala osipanje članstva u Prijedoru i da će trend podmlađivanja rukovodstva biti nastavljen.

Saboru je prisustvovao i predsjednik PDP-a Branislav Borenović, koji je istakao da je za PDP ovaj grad jedan od strateških i da će stranački prioritet u narednom periodu biti da se više pažnje posveti Prijedoru.

pdp prijedor-sabor (2) On je dodao da je svojim učešćem na Saboru Gradskog odbora PDP-a još jednom želio prenijeti poruku da ekonomija ostaje prioritetno djelovanje PDP-a, ali i mnogo odlučnija borbu protiv terorizma i svih oblika ekstremizma.

Naglašavajući da će PDP učiniti sve da bude smanjena svaka vrsta bezbjednosnih izazova koji mogu da uznemire građane, Borenović je novinarima izjavio da sve policijske strukture u BiH moraju koordinisati svoje djelovanje jer se samo tako mogu zaštititi građani i ostvariti njihova puna bezbjednost.

Tekst – SRNA
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

pdp prijedor-sabor (3) pdp prijedor-sabor (4) pdp prijedor-sabor (5)