“Ako se mladi ne bave politikom politika će se baviti njima. Zato smo danas ovdje da čujemo šta je mladim ljudima bitno i da zajedno mijenjamo Prijedor na bolje”, rekao je Goran Predojević na panel diskusiji “Mladi u politici” u Kinu “Kozara” u Prijedoru.

Predojević je istakao da je podrška mladima kroz stipendiranje, kroz projekte prekvalifikacije za tražena zanimanja i izgradnju stanova za mlade parove fokus njegovog programa.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke rekao je da je politika umjetnost upravljanja i da je to prisutno u svim segmentima života.

“Funkcija prođe, ali ono što smo uradili ostaje. Branite ime i prezime koje nosite. Danas niste mogli biti na boljem mjestu. Svaki dan je prilika da se mijenjamo i da mjenjamo”, poručio je Stanivuković mladima.

Maja Dragojević Stojić, predsjednik GO SDS Prijedor istakla je da je razgovor sa mladima najvažniji i da je Goran taj koji će ih sigurno podržati.

“Goran je mlad, porodičan čovjek, čovjek koji je u sportu, druži se i razumije mlade ljude. Siguran sam da će raditi za dobro našeg grada i da će dati priliku mladima”, rekla je Dragojević Stojić.

Aleksandar Glavaš, narodni poslanik rekao je da su mladi osnov svake društvene zajednice.

“Naš zadatak je da mi preuzmemo stvar u svoje ruke, donesemo nove ideje i popravimo trenutno stanje”, rekao je Glavaš.

Miloš Stanišić, predsjednik GO DNS Bijeljina rekao je da našu zemlju ne ugrožavaju puške i uniforme već ljudi koji nose kravate.

“Bio sam apolitičan kao većina mladih ali sada svojim primjerom želim da pokažem mladima da treba da uzmu stvar u svoje ruke jer samo mi možemo da krojimo svoju budućnost”, rekao je Stanišić.

“Za naš Prijedor – DNS-SDS-PDP”

**sponzorisana objava