Blamiranju pojedinaca iz prijedorskog SNSD se ne nazire kraj i već sada postaje neprijatno, poručila je Maja Dragojević–Stojić, članica Predsjedništva SDS.

Nakon priče o vračarama i višim silama, zavjerama protiv Pavlovića iz kafića na ćošku, dizanju iz pepela posrnulog gradonačelnika u maniru ptice feniks, došle su na red i fikcije da je SDS u Prijedoru odgovoran za moralni sunovrat koji sebi ovih dana dozvoljavaju prvaci prijedorskog SNSD – saopštila je dr Dragojević–Stojić, reagujući na konferenciju za novinare Saše Bursaća, predsjednika GO SNSD Prijedor.

Prema njenim riječima, umjesto da u SNSD pogledaju sebe u ogledalo i uvide svoje mane, Saša Bursać u maniru Dalibora Pavlovića nastavlja da opravdanja za svoja moralna i politička posrnuća traži u SDS.

– Samo je jedna istina: SDS će vas poraziti, i vašeg budućeg kandidata i vašu izopačenu politiku. A Saši Bursaću takođe poručujem da ne bi bilo loše da i on uzme mjesec dana odmora jer su psihoze i optuživanja drugih za svoje greške sa Dalibora Pavlovića očigledno prešle i na njega – zaključila je Maja Dragojević-Stojić.

srpskainfo.com