Saša Bursać, predsjednik GrO SNSD Prijedor danas je novinarima na press konferenciji koja je održana na glavnom gradskom trgu rekao „da se neće braniti od napada opozicije, nego da će preći u silovit kontranapad“.

-Istinom i samo istinom. Ono za šta nemamo dokumente, dokaze i svjedoke to nećemo iznositi. Ovdje želim da naglasim da imam informaciju, tu još uvijek nemam provjerenu, ali sve ostale imam, da se Maja Dragojević Stojić pohvalila svom partijskom šefu, svom lideru Mirku Šaroviću, da su njeni ljudi,uz njenu saglasnost i uz njenu koordinaciju otkupili telefon od Ane Jež. Konretno odbornik Predrag Starčević i da su oni preko svojih ljudi, koji se tako nečasno i odvratno ponašaju preko društvenih mreža, podijelili na najgori mogući način. Na najgori mogući način su zadrli u privatni život i to je za nas iz SNSD-a, iz Gradskog odbora, osuđujuće- rekao je Bursać.

Bursać je rekao da su imali ogroman gubitak, time što je Dalibor Pavlović odstupio sa funkcije.

-On je odstupio sa funkcije iz moralnih razloga, kao čovjek, da pokuša da stabilizuje sebe i porodicu i ja mu u tom pravcu želim sve najbolje – rekao je Bursać koji je Prijedorčane podsjetio da je Pavlović na funkciji gradonačelnika bio devet mjeseci tokom kojih je mnogo tog uradio za Prijedor.

-Odgovorno tvrdim da je on više uradio za devet mjeseci nego Milenko Đaković za cijeli mandat. I to ćemo dokazati – rekao je on i najavio da u trku za gradonačelnika idu s najboljim kandidatom i da očekuju sigurnu pobjedu.

kozarski.com