Građane Prijedora od početka oktobra poslovnica MF banke očekuje na novoj, atraktivnijoj lokaciji u centru grada, u ulici Kralja Petra I Oslobodioca bb.

Moderno opremljen i značajno veći prostor koji se nalazi na najfrekventijem mjestu u Prijedoru (na mjestu nekadašnjeg marketa Euro Fany), ima za cilj da klijentima obezbijedi bržu i lakšu realizaciju usluga, bilo da se radi o fizičkim ili pravnim licima.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana štrednje u MF banci su predstavili akcijsku ponudu oročene štednje uz atraktivnu kamatnu stopu od 3,10% na rok od 48 mjeseci, što klijenti mogu da ostvare samo u periodu od 30.10 do 7.11.2020.

Uz oročenu štednju u ovom periodu MF banka je obezbijedila poklon za svakog novog štedišu.

U kojoj mjeri su građani BIH tokom proteklih godina prepoznali ovu banku kao pouzdanog i sigurnog partnera dovoljno govori i podatak da trenutni portfolio depozita iznosi preko 370 miliona. Osim toga, tokom 2020.godine, pored vanredne situacije izazvane pandemijom virusa Korona, MF banka bilježi rast štednje.

Poslovnica MF banke u Prijedoru je na raspolaganju klijentima i svim građanima Prijedora svaki radni dan od 8 do 17 časova i subotom od 8 do 12:30 časova.